full screen background image

Propunerea săptămânii 17-23 septembrie

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • BENNY BLANCO FT. HALSEY – Eastside[&Khalid]

Pentru că iubirea, în toate formele ei, este cea care a inspirat atât de mult, tot ea este subiectul principal al piesei “Eastside”, lasată de Benny Blanco. Artistul american îşi pregăteşte primul album solo, iar pentru piesa pe care o propunem astăzi, el i-a cooptat pe Halsey şi Khalid, ale căror piese sunt extrem de cunoscute la nivel internaţional. “Eastside” are un ton dulce amar, cu referiri la iubirile trecute și neîmplinite, dar care au dus astfel la alte momente care vor dăinui peste ani și, desigur, lecții valoroase învățate. Piesa a ajuns inclusiv pe prima poziție a topurilor din Marea Britanie. Așadar, dacă vrei să auzi “Eastside” la VIVA FM, votează!

  • ISCREAM – Disco Boy

Un proiect relativ nou pe piața muzicală din România, iScream, s-a lansat chiar la momentul potrivit pentru a mai prelungi puțin vibe-ul estival, cu o piesă ce s-ar integra perfect în cadrul zilelor petrecute cu gândul la malul mării sau distracția de la piscină. “Disco Boy” aduce un amalgam de ritmuri care de care mai electrizante, toate adunate în același loc. Pe lângă faptul că nostalgia trecerii sezonului estival este înlocuită imediat cu multă energie pozitivă, piesa este extrem de ușor de reținut și parcă te “acaparează” de la primele acorduri. Așadar, dacă mai vrei încă puțin soare în playlist-ul nostru, votează “Disco Boy” la categoria “Propunerea Săptămânii”!

 

  • SMILEY FT. DORIAN – Aprinde Scanteia

Despre visuri împlinite şi oameni care iubesc viaţa fără rezerve, este cea mai nouă piesă semnată de Smiley şi Dorian. “Aprinde scânteia” este o piesă care pe de o parte îndeamnă la ieşirea din tiparele plictisitoare ale fiecărei zile şi pe de altă parte evidenţiază libertatea atât de mare pe care fiecare persoană o are în a-şi contura un vis cât mai măreţ.
“Piesa asta celebrează viața și libertatea fiecărui om de a-și urma visurile. E un moment de inspirație pură pe care am vrut să îl împărtășim cu voi cât mai repede.”, transmitea chiar Smiley. Astfel, artistul şi-a făcut timp pentru lansarea piesei chiar dacă este într-o perioadă destul de aglomerată, ce include pregătiri pentru un turneu naţional. “Aprinde scânteia” a fost scrisă de către cei doi, alături de Şerban Cazan și Roland Kiss, în doar trei zile, semn că unele idei erau deja puse cap la cap. Acest lucru, desigur, spre deliciul ascultătorilor care s-au regăsit în versurile piesei. Dacă eşti de părere că o doză suplimentară de motivaţie este potrivită indiferent de oră, votează piesa “Aprinde scânteia”, dându-i astfel şansa de a intra în playlist-ul VIVA FM!

comments

comments