full screen background image

IOANA IGNAT ne-a prezentat LIVE, la VIVA FLASH, piesa ,,În palma ta”!

Anul 2018 a fost un an plin de inspirație pentru Ioana Ignat, care a compus nu mai puțin de 50 de piese, unele dintre ele fie sunt interpretate de ea, fie preluate de alte nume cunoscute din industria muzicală fie…nelansate încă! La 20 de ani, Ioana se poate lăuda cu o mulțime de piese ajunse hituri încă din primele zile ale lansării.

Ultima sa piesă, ,,În palma ta”, este un featuring cu Edward Sanda și pare să aibă același succes pe care l-a avut și prima lor piesă lansată în această formulă, ,,Doar pe a ta”, piesă ce a ajuns la 39 de milioane de vizualizări pe contul de Youtube.

Pe punct de plecare spre Botoșani, Ioana a intrat în legătură telefonică directă în cadrul VIVA FLASH și ne-a povestit ce proiecte noi pregătește în această perioadă: ,,pregătesc 2 albume în paralel, pe care le voi lansa în decursul anului următor, vor urma multe piese în colaborare cu alți artiști, precum SHIFT și PAVEL STRATAN, iar sora mea urmează să se lanseze și ea în curând în muzică, la fel, cu o piesă scrisă de mine.”, declară Ioana.

Mai multe detalii despre cum se desfășoară activitatea Ioanei în această perioadă, despre videoclipul piesei ,,În palma ta”, dar și detalii din cadrul familiei sale, regăsiți în interviul de mai jos:

.

comments

comments