full screen background image

SORE (AUDIO) ne prezintă single-ul ,,O să uit”! Detalii despre piesă, videoclip, dar și proiecte viitoare LIVE la VIVA FLASH!

Prima surpiză a lunii septembrie în cadrul VIVA FLASH este SORE! De curând artista a lansat piesa ,,O să uit”, piesă compusă chiar de ea, un ,,manifest al iubirii dedicat lui Erin și Mircea, care sunt totul pentru mine”, după cum declară chiar ea.
,,Anul acesta am vrut să ies din tipare și am ales să lansez melodiile care mi-au <<vorbit>> cel mai mult, de care nu m-am putut sătura și cred că am făcut o alegere bună, am primit un feedback bun din partea oamenilor, se vede și în concerte, oamenii cântă piesele la câteva zile de la lansare și bucurie mai mare nu pot să am!” declară SORE.
Sore apare în videoclipul “O să uit” ca protagonistă, sub bagheta regizorului Ionuţ Trandafir. Îmbrăcată cu un soi de rochie de mireasă, povestea videoclipului a creat câteva controverse în mediul online, cum a explicat SORE această situație, puteți asculta în varianta integrală a interviului de mai jos:

comments

comments