full screen background image

Propunerea săptămânii 10 – 16 SEPTEMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • LSD FT. SIA – Thunderclouds[&Diplo&Labrinth]

Proiectul pus la cale de Labrinth, Sia și Diplo (LSD), pare să fi fost încă de la început o idee foarte bună, având în vedere că vorbim de artiști cu stiluri destul de diferite. După ce ne-am delectat cu “Audio” și “Genius”, iată că cea de-a treia piesă, “Thunderclouds” și-a făcut loc printre propunerile noastre de săptămâna aceasta. Avalanșa de culoare, atât în ce privește imaginea propriu-zisă cât și în ce privește orchestrația, fac din “Thunderclouds” genul acela de piesă cu ajutorul căreia o zi mohorâtă se poate transforma imediat. Animat și totuși exuberant, videoclipul piesei surprinde prin creativitate și dinamism. Așadar, dacă vrei ca piesa să intre în playlsit-ul VIVA FM, votează “Thunderclouds” în cadrul “Propunerii Săptămânii”..

  • PANIC AT THE DISCO – High Hopes

Dacă vorbim despre un pozitivism molipsitor, piesa “High Hopes” semnată de trupa americană Panic! At The Disco pare să aibă toate ingredientele necesare unei creații de succes. Extrasă de pe albumul “Pray For The Wicked”, piesa se evidențiază prin energie, combinații extrem de reușite la nivel vocal și instrumental, asta ca să nu mai vorbim despre ritmul alert care reușește să trezească la viață chiar și cea mai ascunsă doză de optimism. Cu referire la piesă, reprezentanții trupei spuneau că “Nu contează cât de greu de atins par visurile pe care le ai, continuă! S-ar putea chiar să fie nevoie să escaladezi o clădire în LA, totul va merita antunci când vei ajunge sus.” – aluzie evidentă la videoclip. Așadar, dacă pentru cele mai multe zile cuvântul de ordine este pozitivismul, piesa perfectă este “High Hopes”. Te invităm să o ascultați și să o votezi, pentru că doar astfel ea poate ajunge în playlist-ul VIVA FM!

 

  • SORE – O Sa Uit

În cadrul rubricii “Propunerea Săptămânii” avem și de această dată o sugestie care include un artist român. Este vorba despre Sore, care a lansat piesa “O să uit”. Așa cum sugerează și titlul, melancolia își face loc într-o combinație vocal-instrumentală pe măsură. Pe numele său complet Sorina Mihalache, artista s-a evidențiat în urmă cu mai mulți ani și de atunci nu contenește să ne demonstreze că se poate adapta unei game foarte largi de stiluri. În cea mai nouă piesă, cadrul mioritic și pasajele contemplative se îmbină totuși cu o notă pozitivă – “Sper să te întorci, să nu mă sting de tot” – cântă Sore. Dacă vrei ca piesa să se audă și în playlist-ul VIVA FM, votează “O să uit” la categoria “Propunerea săptămânii”!

comments

comments