full screen background image

Propunerea săptămânii 3-10 septembrie

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • CALVIN HARRIS FT. SAM SMITH – Promises

DJ-ul și producătorul scoțian Calvin Harris a pus la punct toate detaliile pentru lansarea celui de-al treilea single al anului 2018. “Promises” este o colaborare cu Sam Smith ce beneficiază atât de un videoclip cu versuri cât și de un ritm extrem de jucăuș. Ne-am obișnuit ca scoțianul să evolueze de la o piesă la alta și să aducă mereu ceva neașteptat, astfel că nici de această dată nu am fost dezamăgiți. Calvin Harris se află, de altfel, la prima colaborare cu Sam Smith iar piesa în sine ne duce cu gândul înapoi către anii ’80, printr-o abordare relaxată. Dacă vrei ca “Promises” să intre și în playlist-ul nostru, votează piesa la categoria “Propunerea Săptămânii”.

  • ENRIQUE IGLESIAS FT. ANDRA – Nos Fuimos Lejos[&Descemer Bueno]

Direct de pe contul de YouTube al lui Enrique Iglesias a fost lansată versiunea în limba română a piesei “Nos Fuimos Lejos”, o colaborare a spaniolului cu Descemer Bueno și Andra, făcută publică exact de ziua artistei din România. Varianta originală a piesei îi aparține lui Enrique Iglesias și a fost lansată în urmă cu mai bine de patru luni. Piesa a venit ca o surpriză pentru toți fanii, iar Andra, deși părea inițial că și-ar mai fi dorit să păstreze surpriza, a transmis pe o pagină de socializare: “Colaborarea cu Enrique Iglesias și Descemer Bueno este un vis devenit realitate”. “Nos Fuimos Lejos” este, după cum spunea tot artista, “o împletire de gânduri și acorduri antrenante despre dragoste și viața trăită cu pasiune”. Dacă va primi suficiente voturi, piesa poate intra în playlist-ul VIVA FM. Votează!

 

  • NICO SANTOS – Safe

Nu cu mult timp în urmă, Nico Santos și-a făcut apariția inclusiv în playlist-urile de radio prin intermediul piesei “Rooftop”. Relativ apropiat ca stil este și noul single al artistului, intitulat sugestiv “Safe”. Piesa beneficiază în prezent și de videoclip iar povestea de dragoste de o sensibilitate aparte este conturată perfect prin intermediul vocii inconfundabile a germanului în vârstă de 25 de ani. Vă propunem să ascultați piesa și, dacă reușeșete să vă convingă, vă invităm și să o votați pentru ca ea să ajungă în playlist-ul VIVA FM.

comments

comments