full screen background image

Propunerea săptămânii 27 AUGUST – 02 SEPTEMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • CHEAT CODES FT. LITTLE MIX – Only You

Cheat Codes, trupă înființată de aproximativ doi ani, reușește să surprindă de fiecare dată. Acest lucru și deoarece colaborările de răsunet sunt practic… la ordinea zilei. Ultima noutate a trupei de peste ocean este piesa realizată de fetele de la Little Mix. “Only You” vine cu ritmuri pop-dance dar poate fi considerată și o piesă dedicată perioadei relativ complicate de după o despărțire. Artiștii au transmis, tot cu referire la piesă, că și-au dorit să spună o poveste familiară multor persoane. Astfel, “Only You” se vrea a fi scena finală a filmului preferat, cu o notă de melancolie dar și o zonă pozitivă. Piesa poate intra și în playlist-ul VIVA FM, dacă are suficiente voturi. Cum ți se pare?

  • DENNIS LLOYD – Nevermind

Îl cunoștem după numele de scenă Dennis Lloyd, ales în urmă cu mai bine de doi ani. Cântărețul de origine israeliană Nir Tibor, care a dobândit un succes uriaș odată cu lansarea “Nevermind”, în 2016, se află și în prezent în topurile internaționale. El a mărturisit că inspirația pentru piesă a venit chiar de la o fostă iubită, semn că momentele mai puțin plăcute ale vieții pot fi și ele transformate. Dacă vrei să auzi “Nevermind” mai des la VIVA FM, votează piesa la categoria “Propunerea Săptămânii”.

 

  • IMAGINE DRAGONS – Natural

După ce lansarea variantei audio a fost primită cu mult entuziasm, piesa “Natural” beneficiază și de un videoclip iar numărul reacțiilor pozitive ale fanilor este în continuă creștere. Trupa Imagine Dragons, “responsabilă” pentru cea de-a treia propunere pe care o facem săptămâna aceasta, aduce într-o singură piesă un amalgam de trăiri, unele contradictorii. Astfel, chiar dacă ni se pare că optimismul este îmbinat cu o oarecare forță, dată și de linia melodică, la o privire mai atentă, misterul își face apariția, ducându-ne mai mult spre o zonă a filmelor enigmatice. “Natural” este un single separat de albumul “Evolve” și poate ajunge și în playlist-ul VIVA FM, dacă este votat.

Votează melodia preferată!

comments

comments