full screen background image

Consiliul Local Rădăuţi are un nou membru

Consiliul Local al Municipiului Rădăuți s-a întrunit astăzi în ședință ordinară.

În afară celor 14 proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi, au mai fost adăugate încă trei: acordarea unui aviz de trecere subterană pentru DELGAZ (pentru alimentarea cu energie electrică a unui imobil), validarea lui Sorin Robu în funcția de consilier local şi exploatarea și valorificarea în regie proprie a 11 mc de masă lemnoasă.

La începutul ședinței, s-a votat vacantarea locului de consilier a lui Emanuel MITRIC (decedat într-un accident rutier), după care s-a trecut la validarea mandatului de consilier, din partea PMP, a lui Sorin Robu.

Consilierii rădăuţeni au votat în unanimitate validarea lui Robu, care a depus şi jurământul (foto).

La eveniment a fost prezent şi Marian Andronache, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PMP şi viceprimarul Sucevei.

4 proiecte de hotărâre au fost respinse de consilierii locali (completarea inventarului bunurilor care fac parte din domeniul privat al municipiului Rădăuţi cu 7 parcele de teren; completarea inventarului bunurilor care fac parte din domeniul privat al municipiului Rădăuţi cu 4 parcele de teren; aprobarea vânzării imobilul unitate locativă situat în str. Horia nr. 16, ap. 2, către chiriașul Curelar Mircea; trecerea din domeniul public în domeniul privat al Municipiului Rădăuţi a terenului în suprafaţă de 12 mp, situat în intravilanul Municipiului Rădăuţi, strada Calea Bucovinei, nr. 35A, sc. A şi concesionarea acestuia către Anton Dorin, fără licitaţie publică, în vederea extinderii construcţiei).

Proiectul de hotărâre privind aprobarea organigramei şi statului de funcţii pentru Spitalul Municipal “Sf. Dr. Cosma şi Damian” Rădăuţi a fost retrimis la comisii.

Celelalte proiecte au fost aprobate.

În premieră, la Rădăuți va exista o zonă pietonală, pe perioadă determinată, de sâmbătă, ora 08.00, până duminică, orele 24.00, pe un tronson de drum din Str.Bogdan Vodă (în zona statuii).

Primarul Nistor Tătar a promis că, până la începerea școlii, vor fi montate “cocoașe” la trecerile de pietoni din preajma tuturor școlilor.

El a mai anunțat că, în două săptămâni, vor începe lucrările de montare a pistei sintetice la Stadionul Municipal.

comments

comments