full screen background image

Agralim, cel mai așteptat târg agricol din Regiunea de Nord-Est, a împlinit 10 ani.

Compania Abplus events în parteneriat cu cele mai importante instituții și asociații agricole din România și Republica Moldova va organiza în perioada 20 – 23 septembrie Târgul pentru Fermieri AGRALIM, cel mai amplu spectacol de tehnică agrară și demonstrații din Estul țării.

AGRALIM 2018 își va deschide porțile în perioada 20-23 septembrie, în Parcul agroindustrial TransAgropolis din comuna Lețcani, situat la drumul european E583.

Fermierii, asociațiile agricole, companiile, specialiștii din domeniu și publicul larg sunt invitați la o ediție aniversară a celui mai apreciat târg agricol din Moldova. Peste 150 de companii și-au anunțat deja prezența la eveniment.
AGRALIM se îmbogățește cu noi oportunități de sprijin pentru fermierii din regiune, pe cele trei direcții consacrate: soluții tehnice integrate pentru fermieri, consultanță tehnică și financiară, informații și acces la noutăți.

Anul acesta AGRALIM va oferi participanților și vizitatorilor un program interesant și dens, care va include conferințe, forumuri și întâlniri cu lideri, decidenți, specialiști agronomi, reprezentanți ai unor companii de prestigiu și potențiali parteneri de afaceri, din sectorul agricol.

Repere importante din programul de evenimente: joi, 20 septembrie 14.00 – 16.00 – Forumul Agricol “Rolul Regiunii de NE în dinamica agricolă a Romaniei”, vineri, 21 septembrie 10.00 – 18.00 – Întâlnirea crescătorilor de animale de rasă din regiunea de Nord – Est, urmată de vizită la fermele de elită din județ, sâmbătă, 22 septembrie 10.30 – 13.00 – Conferința “Accesul procesatorilor agricoli la piață”.

Nu vor lipsi deja tradiționalele prezentări și demonstrații cu utilaje agricole, vizitarea platformei, drive test de manevrare a tractoarelor, academia mecanizatorilor și o memorabilă petrecere câmpenească.

Zilnic, vor fi organizate prezentări de animale în ringul special amenajat de organizator. Duminică va fi organizată parada animalelor de rasă și premierea celor mai frumoase exemplare.

Expoziția de Animale de Rasă “Excelența în Zootehnie“ este realizată în parteneriat cu Asociația Holstein Ro, Asociația Angus Ro, Federația Crescătorilor de Bovine de Carne din România și Asociația Moldoovis.

Pentru mai multe informații despre Târgul AGRALIM vă invităm să accesați site-ul www.agri-events.ro.

Detalii la 0755 227 587 sau agri.events@abplus.ro.

comments

comments