full screen background image

Echipa de fotbal Foresta primeşte finanţare de 800.000 de lei din bugetul local

Clubul de fotbal Foresta Suceava a primit, din partea Consilului Local, fonduri nerambursabile de 800.000 de lei pentru acest an.

Primarul Ion Lungu a spus că, deşi în Consiliul de Administraţie al Clubului se înregistrează unele diferende, proiectul de hotărâre privind aprobarea finanţării nerambursabile a primit viza de legalitate: “Nu aş vrea să intru în polemici, dar ştiu că sunt depuse nişte sesizări din partea unui acţionar de la Foresta. Tocmai de aceea, Serviciul de specialitate a cerut un punct de vedere de la Direcţia Juridică, care a dat un punct de vedere oficial, scris, că se poate finanţa entitatea, indiferent dacă există o problemă în Consiliul de Administraţie a acesteia. Primăria va sprijini fotbalul, cum a făcut-o de 14-15 ani de zile, pentru că este un fenomen social iubit la Suceava”.

Proiectul de hotărâre a trecut cu 16 voturi “pentru” şi unul “împotrivă”, la şedinţa extraordinară participând 17 consilieri din totalul de 23.

În acest sezon, care va începe pe 24 august, Foresta va juca în Liga a III-a.

Aleșii locali au mai alocat bani pentru Asociaţia Judeţeană de Atletism – 50.000 de lei şi Asociaţia de baschet Club Sportiv „Phoenix” – 25.000 de lei.

comments

comments