full screen background image

VIVA FM şi Prestige Tours trimit un ascultător într-o vacanță all-inclusive în Antalya!

După cum ţi-am promis, Viva FM împreună cu Prestige Tours te trimit în vacanţă în Antalya!

În urma tragerii la sorți de astăzi, în emisiunea „Dimineți animate”, Ovidiu Rîznic din Suceava este fericitul câştigător al premiului!

Alături de soţia sa, el va merge într-o vacanță de vis, all-inclusive, în Antalya, un oraș de poveste care a devenit un refugiu de vară pentru mulți turiști în căutarea naturii, culturii și istoriei.

Partenerul nostru de încredere, Prestige Tours le asigură: 7 nopți de cazare la un hotel de 5 stele – cu masă asigurată, bilete de avion cu plecare din aeroportul Salcea din Suceava, transfer aeroport – hotel – aeroport, taxele de aeroport, asigurarea medicală Storno Travel Prestige (Mondial) și asistență turistică în limba română.

Familia Rîznic va fi cazată la Complexul TUI MAGIC LIFE MASMAVI din BELEK, în perioada 14 – 21 septembrie.

Prestige Tours este turoperator de prim rang în România, cu 28 de ani de experiență pe piața turistică din România și cu un renume impecabil.

S-a impus atât pe piața românească, cât și pe cea internațională, cu o rețea de prestigiu, care numără peste 1700 de parteneri în țară și în străinatate, și continuă procesul de dezvoltare și diversificare a portofoliului destinațiilor de vacanță.

Pentru informații suplimentare, mergeți în cea mai apropiată agenție de turism și cereți ofertele tour-operatorului Prestige Tours!

comments

comments