full screen background image

Servicii de consultanță la Camera de Comerţ, despre prelucrarea datelor cu caracter personal

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Suceava oferă servicii de consultanţă şi asistenţă în implementarea regulamentului Uniunii Europene cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Preşedintele executiv all CCI Suceava, LUCIAN GHEORGHIU, a declarat că acest regulament general de aplicare reglementează prelucrarea de către o persoană fizică, o societate sau o organizaţie a unor date cu caracter personal referitoare la persoane fizice în cadrul Uniunii Europene.

Normele nu se aplică datelor prelucrate de către o persoană fizică din motive pur personale şi nici activităţilor desfăşurate în locuinţă, cu condiţia să nu existe nici o legătură cu o activitate profesională sau comercială.

GHEORGHIU a arătat că regulamentul aduce noutăţi, printre care un set unic de norme pentru cetăţeni şi întreprinderi, consolidarea drepturilor persoanelor, condiţii de concurenţă echitabile pentru toate întreprinderile care îşi desfăşoară activitatea pe piaţa Uniunii Europene și un control sporit asupra datelor cu caracter personal în cazul persoanelor fizice.

comments

comments