full screen background image

Marea medalie de aur şi alte cinci premii pentru vinurile de Cotnari

Vinurile companiei Cotnari au fost premiate la ediţia de vară a concursului de vinuri Berliner Wine Trophy. Grasa de Cotnari din producţia anului 2000 a obţinut Marea Medalie de Aur, după ce prima medalie a fost obţinută la Ljubljana.

Preşedintele directoratului companiei Cotnari, Constantin Deleanu, a declarat că vinul Grasa de Cotnari 2000, un vin care “abia” a împlinit 18 ani, este soiul reprezentativ al podgoriei Cotnari şi al României în general. Grasa de Cotnari 2008, Grasa de Cotnari 1985, Feteasca albă 1988, Feteasca albă 2017 şi Blanc Cotnari 2017 sunt vinurile care au obţinut celelalte cinci medalii de aur, iar Grasa de Cotnari 2017 şi Tămâioasa Românească 2017 au obţinut argintul.

“La Cotnari, tradiţia şi modernul se completează reciproc, iar rezultatul este unul de aur. Promotor al soiurilor autentice şi lider incontestabil al vinurilor româneşti, Cotnari îşi aduce din plin contribuţia la menţinerea României în elita Marilor Vinuri ale Lumii”, a declarat Constantin Deleanu. AGERPRES

comments

comments