full screen background image

4 autoturisme parcate, lovite de maşina condusă de un şofer care conducea beat şi cu permisul suspendat

În cursul dimineţii de miercuri, la ora 06.03, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată, prin 112, despre faptul că, pe str. Alexandru cel Bun din localitate, s-a produs o tamponare, iar conducătorul auto vinovat se află sub influența alcoolului

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 06.00, în timp ce conducea autoturismul pe strada respectivă, un localnic, de 28 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu 4 autoturisme parcate regulamentar.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere suspendat în perioada 22 iulie – 19 octombrie, pentru infracțiuni la regimul rutier.

Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și ,,refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

comments

comments