full screen background image

Despre ”Caravana pentru normalitate”, cu Andreea Panait, psiholog la Centrul ”Help Autism” Suceava!

Oameni simpli, dar cu inimă mare, au pus umăr de la umăr (sau ”picior de la picior”), și au pedalat pentru o cauză nobilă, vineri, pe 10 august, în parcarea Shopping City Suceava.

Shopping City Suceava şi ”Help Autism” au organizat pe 10 august 2018 un tur pe bicicletă, în parteneriat cu ASSIST Software, prin intermediul clubului intern de ciclism – ASSIST Biking Club, Suceava pe Bicicletă, Vee Tire şi cu susţinerea Carrefour, Decathlon, Bar Show, Biblioteca Bucovinei “I.G. Sbiera” şi Asociaţia Părinţilor cu Copii cu Nevoi Speciale.

Feedback-ul a fost unul deosebit de pozitiv, asta ne-a spus Andreea Panait, psiholog în cadrul Centrului ”Help Autism” Suceava, care a venit în studioul Viva FM, la matinalul ”Dimineți Animate”!

Andreea Panait, psiholog: ”A fost un eveniment foarte frumos, chiar a ieșit foarte bine, mai ales pe partea de conștientizare. Ne-am bucurat că s-au alăturat atât de mulți bicicliști, celor de la UBIS Club București, efortul lor este unul remarcabil să facă atât de mulți kilometri. Ne-am bucurat că am avut atât de multă lume alături de noi și mulțumim pe această cale tuturor! ”

”Caravana pentru normalitate” de la Suceava a fost organizată cu ocazia turului naţional CONTOUR 100, iniţiat de UBIS Club Bucureşti, Help Autism şi Educab. Prin acest proiect, 4 biciclişti parcurg timp de 2 săptămâni, 3000 km pe bicicletă, „desenând” conturul României.

Ascultați interviul integral din cadrul matinalului Viva FM, mai jos!

comments

comments