full screen background image

Propunerea săptămânii 13-19 august

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

  • DODDY FT. LORA – Dor Să Te Ador

Ne amintim cu drag de colaborarea dintre Doddy și Lora, “Bine Mersi” care a adunat milioane de vizualizări în vara anului 2014, iată că a venit timpul pentru o nouă colaborare între cei doi. Artiștii și-au unit forțele pentru piesa “Dor să te ador”. Piesa “vorbește” despre trecerea timpului și schimbarea pe care această trecere o impune în viețile fiecărei persoane. “Chimia muzicală dintre mine și Lora s-a putut observa în urmă cu patru ani, când melodia noastră ajungea numărul 1 în topuri, unde a și rămas câteva săptămâni. Când am compus <<Dor să te ador>>, am avut un flashback și am simțit că Lora este cea cu care trebuie să cânt această piesă. În timp ce scriam refrenul, auzeam vocea ei. Așadar, nu pot decât să fiu fericit că suntem încă o dată pe aceeași lungime de undă. De data aceasta însă, povestea fericită de altădată se lasă cu Dor!”, a declarat Doddy. Cu o oarecare doză de melancolie, dar care te face de fapt să dansezi, “Dor să te ador” are șansa să intre în playlsit-ul VIVA FM. Votează!

 

  • PINK – Secrets

În vârstă de 38 de ani, Pink ne demonstrează din nou că prospețimea și energia nu țin cont de vârstă. Artista și-a surprins fanii într-un mare fel, lansând piesa “Secrets”, ce beneficiază deja și de un videoclip incendiar: „Sunt atât de entuziasmată să împărtășesc cu voi toți acest nou videoclip muzical pentru piesa <<Secrets>>. Dansatorii mei și cu mine l-am filmat după un show în Perth la un depozit artistic”, a anunțat Pink pe o rețea de socializare.

Pink se află în prezent în Australia, în cadrul turneului mondial “Beautiful Trauma”. Așadar, dacă vrei să o asculți mai des și la VIVA FM, știi deja ce trebuie să votezi la “Propunerea Săptămânii”.

  • WELSHLY ARMS – Legendary [acoustic]

Direct de pe albumul “No Place Is Home”, grupul muzical Welshly Arms, originar din Ohio, Statele Unite, lansează o nouă versiune, am putea spune, pentru piesa “Legendary”. Este vorba despre varianta acustică, în care sunt incorporate perfect atât vocile aparte ale artiștilor cât și sunetul accentuat de chitară, care ne duce cu gândul spre genul indie, cu accente de blues, genuri prin care de altfel trupa se și caracterizează, în combinație cu rock-ul. Dacă piesa întrunește numărul de voturi, “Legendary” va intra ]n playlist-ul VIVA FM.

comments

comments