full screen background image

Festivalul de Artă Medievală “Ştefan cel Mare”, între 16 -19 august

Între 16 -19 august, Festivalul de Artă Medievală “Ştefan cel Mare”, organizat Consiliul Judeţean Suceava, Muzeul Bucovinei și Primăria Municipiului Suceava revine cu cea de-a douăsprezecea ediţie.

Atmosfera medievală o puteţi trăi la Cetatea de Scaun şi Muzeul Satului Bucovinean.

“Te așteptăm să trăim împreună 4 zile de poveste în spirit medieval! Te vor întâmpina 400 de cavaleri, domniţe, păpuşari din țară și din Serbia, Ungaria, Turcia, Ucraina, Slovacia cu: dansuri, spectacole cu foc şi lasere, cai, pantomimă, şcoli de lupte, comedia dell’arte, teatru şi concursuri pentru copii, muzică medievală, tir cu arcul, păsări de vânătoare, ateliere de gastronomie medievală, de artă textilă, fierărie, pielărie, dulgherie, caligrafie, ateliere de magie, animații medievale (painting facial), baloane de săpun uriașe, toate la Festivalul Medieval Suceava 2018”, transmit organizatorii.

Proiect a fost realizat în asociere cu Municipiul Suceava și Consiliul Local Suceava.

Radio VIVA FM este partener media principal al evenimentului.

Pe parcursul lunii august, cei care vor să viziteze Cetatea de Scaun Suceava sau să participe la evenimentele organizate în zona respectivă vor avea la dispoziție microbuze sau autobuze TPL, în funcție de necesități.

Transportul public va fi asigurat, de vineri până duminică, inclusiv, începând cu ora 12.30, din stația Centru.

Microbuzul sau autobuzul (în funcție de solicitări), va circula din 30 în 30 de minute, atât la dus cât și la întors, până la ora 21.00.

Programul manifestărilor îl găsiţi mai jos:

comments

comments