full screen background image

Peste 4.500 de pachete cu țigări de contrabandă, confiscate la Vicovu de Sus

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în urma unor acțiuni pe linia combaterii contrabandei cu țigări, 7.680 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

În data de 7 august, la nivelul Sectorului Poliției de frontieră Vicovu de Sus s-a desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 16.30, poliţiştii au observat în apropierea frontierei de stat două persoane care nu își justificau prezența în zonă.

Lucrătorii de frontieră au acționat pentru reținerea bărbaților, efectuând somațiile legale prin voce, moment în care aceștia s-au retras pe teritoriul ucrainean.

Imediat au fost informate autoritățile ucrainene în vederea identificării persoanelor implicate, concomitent cu dispunerea unor măsuri de cercetare a zonei.

Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit în apropiere, ascunse într-o anexă gospodărească izolată, 11 colete care conțineau cantitatea de 4.690 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 54.800 de lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare se fac verificări în vederea identificării persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

comments

comments