full screen background image

Cuşnir (PSD): “Harșovschi și Lungu, fotografii în loc de realizări, minciuni și promisiuni în loc de Ordine și Progres”

Președintele Organizației Municipale a PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, este de părere că primarul Sucevei, Ion Lungu, și viceprimarul localităţii, Lucian Harșovschi, au ajuns să prezinte orice activitate banală și de rutină în orașele civilizate ca pe o mare realizare în efortul lor de a moderniza orașul.

Printr-un comunicat de presă intitulat “Harșovschi și Lungu, fotografii în loc de realizări, minciuni și promisiuni în loc de Ordine și Progres”, Cuşnir transmite:

“Rămas “singur acasă” în perioada în care Ion Lungu este în concediu, viceprimarul Lucian Harșovschi, aflat în plin delir al promisiunilor și minciunilor fără sfârșit și al “țânțarului făcut armăsar”, a ajuns să promoveze selfiuri cu treceri de pietoni și cu dungi trase pe asfalt. Lungu și Harșovschi au ajuns să prezinte orice activitate banală și de rutină în orașele civilizate ca pe o mare realizare în efortul lor de a moderniza orașul. Problema este că ei ne tot explică de 14 ani cum modernizează orașul, dar Suceava nu arată deloc ca un oraș modern, frumos, frecventabil. Dimpotrivă, se îndreaptă spre statutul de comună.

Ultima “ispravă” a lui Lucian Harsovschi a fost trecerea de pietoni vopsită în alb și roșu de pe Calea Obcinilor (fotografie anexată). O nouă victorie a administrației Lungu/Harsovschi/PNL, mai era puțin și îi dădeau și un nume: “Trecerea de Pietoni Centenar” ca nimic altceva nu au mai reușit să facă în Anul Centenar. Doar că aceste treceri de pietoni sunt realizate în orașele civilizate încă din anii 2011-2012, când am transmis primele semnale în acest sens conducerii Primăriei. Le-au trebuit 7 ani pentru a realiza prima trecere de pietoni decentă din Suceava și aia de model pentru “a testa reacția Sucevenilor”, conform spuselor viceprimarului rămas singur acasă. Mai mult decât atât, în România au început să apară și în zonele rurale astfel de treceri de pietoni, presemnalizate cu covor antiderapant.

Ceea ce Harsovschi și Lungu nu sunt în stare să facă pentru Suceava, alții fac deja în sate și comune (fotografie anexată)

Penibilitatea lăudaroșeniei marca Harșovschi/Lungu/PNL o găsim tot pe Calea Obcinilor înspre Bulevardul George Enescu, la doar 25 de metri distanță de așa zisa trecere model vopsită cu roșu, o altă trecere de pietoni (fotografie anexată) la fel de utilizată ca si prima. Așa arată de fapt majoritatea trecerilor de pietoni din Suceava, această este de fapt fața reală a Sucevei: calitate slabă a lucrărilor care pune in pericol viața Sucevenilor. Fără să își dea seama (nici nu are cum pentru că NU locuiește în Suceava), Harșovschi se dă de gol și le prezintă Sucevenilor cum ar trebui să arate trecerile de pietoni în comparație cu realitatea dureroasă și periculoasă în același timp din Suceava.

Lungu și Harșovschi ne-au demonstrat, în acești 14 ani de când conduc Suceava spre statutul de comună, că sunt incompetenți. Iar incompetența în administrație nu poate duce altundeva decât la impotența: impotența de a le asigura Sucevenilor treceri de pietoni vizibile și sigure, impotența de a crea Ordine și Progres!

Noi vom continua să facem “Totul pentru Suceava” și să demascăm nepăsarea celor care conduc Suceava de 14 ani! Doar așa ne vom îndeplini visul de a le reda Sucevenilor Mândria și Demnitatea!”

comments

comments