full screen background image

Material lemnos confiscat de polițiști, în urma unui control în trafic la Suceviţa

În cursul zilei de joi, la ora 09.35, patrula de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei Sucevița, a oprit, pe DN 17A, o autoutilitară ce transporta material lemnos, ce se deplasa dinspre DC Bercheza pe DN 17A, spre comuna Marginea.

S-a procedat la oprirea regulamentară a autoutilitarei, ocazie cu care s-a constatat că vehiculul era condus de către un bărbat, de 56 de ani, din comuna Sucevița.

Acesta a prezentat pentru control documentele personale, precizând că nu deține documente de însoțire pentru materialul lemnos pe care îl transporta.

Având în vedere acest fapt, autoutilitara a fost condusă la punctul de descărcare „Atelier Împletituri” de pe raza comunei Marginea, unde personalul silvic din cadrul O.S. Marginea a procedat la inventarierea materialului lemnos, în volum de 2,34 metri cubi lemn foc brad, cu o valoare de 250 de lei.

Șoferul a fost sancționat contravențional, iar lemnula fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Marginea.

Actul normativ nu prevede confiscarea mijlocului de transport în acest caz, întrucât valoarea materialului lemnos nu depășește de 5 ori prețul mediu al unui metru cub de masă lemnoasă pe picior.

comments

comments