full screen background image

Andreea Olaru ne prezintă piesa ,,Demonul meu” la VIVA FLASH!

Andreea Olaru este originară din Botoșani și cu siguranță vă amintiți de ea de la Vocea României din anul 2016! De atunci și până în prezent Marius Moga continuă să îi fie mentor, Andreea semnând un contract cu acesta și casa lui de producție imediat după participarea ei la cunoscutul concurs.

,,Demonul meu” este a doua piesă lansată sub egida DeMoga Music după piesa ,,Oare o să-ți amintești?”, realizată în colaborare cu Robert Toma. Prezentă în legătură telefonică directă în cadrul VIVA FLASH, Andreea a descris piesa ,,Demonul meu” drept ,,sentimentul acela al femeilor care se îndrăgostesc de cineva și nu sunt sigure dacă e persoana potrivită, dar în același timp sunt fericite că simt dragostea, acea persoană devenind astfel și îngerul, dar și demonul lor”.

,,Piesa a fost primită bine de către public și mă bucură lucrul ăsta, mesajul pieselor mele de până acum, dar și al celor ce urmează să fie lansate sunt pe zona de dragoste, pe tot ce experimentează un om de-a lungul vieții sale, cu toate trăirile, bucuriile și dezamăgirile din ea.”, adaugă Andreea.

Întregul interviu îl ascultați chiar aici:

.

comments

comments