full screen background image

Propunerea săptămânii 30 IULIE – 05 AUGUST

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • FLO RIDA – Sweet Sensation

În așteptarea celui de-al cincilea album de studio pe care Flo Rida urmează să îl lanseze și despre care se știe că este gata în proporție de 70%, fanii artistului se pot bucura și de o piesă estivală. “Sweet Sensation” s-ar putea apropia ca succes de alte piese celebre ale rapper-ului, precum “Low” sau “Wild Ones”, având în vedere că vibe-urile de vară, entuziasmul și energia debordantă fac din cea mai nouă piesă una care se va regăsi în toate playlsit-urile, fie ele de club sau de pe malul mării. Și cum playlist-ul de radio nu face excepție, dacă ești fan al senzațiilor estivale, votează “Sweet Sensation” iar piesa s-ar putea auzi și în playlsit-ul VIVA FM.

  • IRINA RIMES FT. THE MOTANS – Cel Mai Bun DJ

Colaborare-surpriză între doi dintre cei mai apreciați artiști de peste Prut. Irina Rimes și Denis Roabeș (The Motans) s-au întâlnit de foarte multe ori în studio și au compus nenumărate single-uri pentru alți artiști.Ambii au avut cu siguranță unele dintre cele mai rapide ascensiuni din industria muzicală românească, fiind premiați atât pentru abilitățile de compozitori, cât și pentru voce. Acum a venit însă și momentul pentru piesa “Cel Mai Bun DJ” în care să îi auzim pe amândoi, așa cum și-au dorit și fanii. Colaborarea Irinei cu The Motans a venit firesc și îmbină perfect stilurile muzicale prin care cei doi artiști au cucerit topurile din România. „Eu și Denis ne știm de foarte mult timp și avem o chimie extraordinară când vine vorba de compus și cântat. Ne înțelegem perfect în studio și abia așteptam să lansez această colaborare!”, spune Irina. „În sfârșit… Prima noastră colaborare cu Irina. Este întotdeauna o plăcere deosebită să lucrez cu acest om, care pe parcursul timpului mi-a devenit unul din cei mai buni prieteni din România. Sper din suflet ca piesa să dea încă puțină culoare acestei veri!”, a declarat și Denis Roabeș, care la începutul acestui an a lansat primul său album, „My Gorgeous Drama Queens”. Așadar, dacă vrei ca Irina și Denis să se audă la VIVA FM cu “Cel Mai Bun DJ”, votează piesa la categoria “Propunerea Săptămânii”.

 

  • JUICE WRLD – Lucid Dreams

La doar 19 ani, rapper-ul Juice Wrld, pe numele său Jarad Higgins, a reușit să capteze atenția cu cea mai nouă piesă pe care a lansat-o. Aceasta se numește “Lucid Dreams”, are deja și un videoclip ce ar putea fi caracterizat drept inovativ dar și controversat. Artistul mărturisea că a pus foarte mult suflet în această piesă și speră să transmită cât mai multe prin intermediul ei. Dacă vrei să asculți “Lucid Dreams” mai des la VIVA FM, votează!

Votează melodia preferată!

comments

comments