full screen background image

Paradă pe biciclete în scop caritabil, pe 10 august

Vineri, 10 august, pasionații de ciclism şi mișcare în aer liber sunt invitați la o plimbare pe bicicletă.

Indiferent de vârstă, alături de familie, prieteni sau colegii de muncă sunteţi aşteptaţi la pedalat, şi nu oricum, ci pentru a dărui ore de terapie copiilor cu autism din Suceava!

Punctul de întâlnire și de plecare este parcarea Shopping City Suceava, atât pentru preluarea echipei CONTOUR 100 de către membrii cluburilor de ciclism, cât şi pentru parada pe bicicletă pentru copii cu autism.

Aici vă aşteaptă activităţi şi jocuri sportive cu premii Decathlon, bufet răcoritor pentru biciclişti asigurat de Carrefour, dar şi un stand cu limonadă recepreparată pe loc, în schimbul donaţiilor pentru orele de terapie Help Autism.

“Caravana pentru normalitate” este un eveniment caritabil organizat de Shopping City Suceava şi Help Autism în parteneriat cu ASSIST Software prin intermediul clubului intern de ciclism – ASSIST Biking Club, ASOCIAȚIA SPORTIVĂ SUCEAVA PE BICICLETĂ, Vee Tire Co Romania şi cu susţinerea Carrefour Suceava, Decathlon Romania, Bar Show, BIBLIOTECA BUCOVINEI “I.G.SBIERA” şi Asociaţia Părinţilor cu Copii cu Nevoi Speciale.

Evenimentul caritabil de la Suceava este organizat cu ocazia turului naţional CONTOUR 100, iniţiat de UBIS Club Bucureşti, Help Autism şi Educab. Prin acest proiect 4 biciclişti vor parcurge timp de 2 săptămâni, 3000 km pe bicicletă, “desenând” conturul Romaniei, pe 10 august ajungând la Suceava.

TRASEU caravană:

10:30 – plecare din Suceava (parcare Shopping City)
11:30 – preluare din Adâncata a echipei CONTOUR 100
12:00 – revenire în Suceava (parcare Shopping City)
12:00 – 13:00 – concursuri şi activităţi sportive
13:00 – plecare în paradă din parcarea Shopping City spre Esplanadă
14:30 – sosire pe Esplanada Casei de Cultură
14:40 – Echipa CONTOUR 100 îşi continuă traseul spre ieşirea spre Câmpulung Moldovenesc.

comments

comments