full screen background image

Luna Diasporei debutează sâmbătă, cu “Poveștile de succes ale sucevenilor din diaspora”

Luna Diasporei, ediția a III-a, 2018, debutează sâmbătă 28 iulie, la ora 10:00, la Palatul Administrativ, sala Bucovina, cu “Poveștile de succes ale sucevenilor din diaspora”.

În cadrul evenimentului, vor fi decernate şi distincții “Meritul Bucovinei”.

Vor fi prezenți, împreună cu emoțiile și poveștile de succes, suceveni de pe toate continentele – din SUA, Canada, China, Israel, Noua Zeelandă, și din foarte multe țări europene (Anglia, Germania, Franța, Spania, Italia, Belgia, Grecia, Austria etc.).

În continuare, între orele 12:30-13:30, la Biblioteca Bucovinei “I.G. Sbiera” va avea loc o lansare de carte și vernisajul unei expoziții dedicate Marii Uniri.

Manifestările continuă la Muzeul Bucovinei (13:30-14:30 – Vernisajul expoziției “Dor de casă”) şi Cetatea de Scaun a Sucevei (16:00-17:00 – Vizitare Cetăţii).

Ziua se încheie la Muzeul Satului Bucovinean, unde, între orele 17:00-19:00, după vizitarea obiectivului, se va desfăşura un spectacol susținut de formații artistice din România, Polonia, Ungaria şi Ucraina, participante la Festivalul Internațional de Folclor “Întâlniri Bucovinene”, ediția a XXIX-a.

comments

comments