full screen background image

Cuşnir (PSD): “Lungu și Harșovschi au reușit să transforme intenția de a parca un autoturism într-un calvar”

Președintele Organizației Municipale a PSD Suceava, Dan Cușnir, este nemulţumit de faptul că, după orice ploaie, parcarea cu plată din faţa magazinului sucevean “Bucovina” se umple cu apă până la nivelul bordurii, fiind de părere că este vorba despre o eroare de proiectare sau de execuție.

Printr-un comunicat de presă intitulat “Lungu și Harșovschi – exemplificarea impotenței administrative. Primăria Sucevei – simptomele unei instituții nefuncționale”, Cuşnir transmite:

“Acum 2 ani, Lungu și Harșovschi se impăunau cu “modernizarea” parcării cu plată din fața magazinului Bucovina. De atunci la fiecare ploicică, jumătate din parcare, cea “modernizată”, este impracticabilă deoarece se umple cu apă până la nivelul bordurii. Și cum în Suceava de peste o lună plouă în fiecare zi, parcarea este tot timpul inundată.

Este evident o eroare de proiectare sau de execuție, apa neavând unde să se scurgă deoarece parcarea cu plată Bucovina este realizată în contrapantă.

Suceava este probabil singurul oraș din lumea civilizată care deși este construit pe un deal, la fiecare ploaie se transformă într-o adevărată Veneție a Bucovinei (un concept încă nefolosit de iubitorul de festivism ieftin, Gheorghe Flutur).

În ultimii 14 ani, Lungu și Harșovschi au reușit să transforme intenția de a parca un autoturism într-un calvar. Mai ales atunci când plouă, chiar și în parcările cu plată.

Ne-au demonstrat, în acești 14 ani, că sunt incompetenți. Iar incompetența în administrație nu poate duce altundeva decât la impotența: impotența de a crea Ordine și Progres!

Să presupunem că Lungu și Harșovschi merg la cumpărături în magazinul Bucovina. Nu prea au cum pentru că nici unul dintre ei nu locuiesc în Suceava, Lungu locuiește în Salcea, iar Harșovschi în Moara. Și să presupunem că în timp ce se află în magazin începe ploaia. Oare cum ar intră în mașină, desculți, precum domnul din imagine, care a luat nefericită decizie de a folosi parcarea cu plată amenajată de către Primăria Sucevei? Dacă ar fi fost direct afectați de către acea baltă care se formează în fiecare zi, oare în cât timp ar fi remediat eroarea de execuție? Deoarece nu sunt direct afectați, nu fac nimic pentru a elimina disconfortul creat Sucevenilor, pentru că NU le pasă de Suceveni!

Primăria Sucevei prezintă simptomele unei instituții nefuncționale pentru că atunci când apar anomalii care deteriorează calitatea vieții Sucevenilor, cum este în acest caz o parcare care la fiecare ploicică se umple de apă, nu sunt în stare să reacționeze pentru a remedia în timp util erorile și ororile cotidiene cu care ne-am obișnuit.

În Suceava trebuiesc reintroduse 2 noțiuni străine lui Ion Lungu, Lucian Harșovschi și PNL-ului: Ordine și Progres! Lungu și locotenentul său
Harșovschi ne-au demonstrat impotență în instaurarea Ordinii și a Progresului pentru că nu au cum să înțeleagă ce înseamnă să faci “Totul pentru Suceava!”

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza