full screen background image

VIVA FLASH cu trupa PHASER (AUDIO): detalii despre cei 12 ani ai trupei și despre cea mai recentă piesă a lor, ,,Până vine dimineața”!

Trupa PHASER a lansat de curând piesa ,,Până vine dimineața”, piesă ce se anunță a fi promotorul verii 2018, vară care, e drept, încă se lasă așteptată în privința temperaturilor. Prezentă în legătură telefonică directă la VIVA FLASH, Carina Dumitru, solista trupei și-a descris colegii, dar și pe ea ca fiind ,,cinci firi diferite, lucru ce contribuie la faptul că sunt împreună de atâta vreme, dar și faptul că sunt mereu în căutarea unui punct comun care să îi mențină pe aceeași lungime de undă”.
,,Până vine dimineața” este o piesă de dragoste în care povestea se conturează în atmosfera nebună a unei petreceri pe plajă. Muzica și versurile sunt scrise de membrii trupei, iar producția și masterizarea au fost efectuate la Studio66 împreună cu George Hora.
Videoclipul a fost conceput de membrii trupei și a fost creat împreună cu Sebastian Maru. Este o nouă colaborare între echipa de producție video și trupă, după videoclipurile lansate deja pentru single-urile “Călători” și “Mă aprinzi”. Filmările pentru videoclip au fost realizate în mai multe locații, atât pe litoral, cât și în Timișoara.
Din componența trupei fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).
Interviul integral, aici:

comments

comments