full screen background image

Ana Munteanu ne-a prezentat noul ei single ,,Unde te duci?”, la VIVA FLASH!

Ana Munteanu este tânăra care la 13 ani câștiga concursul ,,Moldovenii au talent”, iar anul trecut, la 16 ani, a fost marea câștigătoare a concursului ,,Vocea României”, avându-l ca mentor pe Smiley! În cadrul emisiunii VIVA FLASH, cu Mădălina Huțu, Ana a fost prezentă în legătură telefonică directă și ne-a oferit mai multe detalii despre ultima sa piesă, dar și despre frecventele deplasări din România în Republica Moldova, pe care se vede nevoită să le facă.
,,Unde te duci” este o marturisire sinceră despre viața de artist și despre importanța muzicii. După cum declară chiar ea, piesa a fost un ,,cadou din partea celor de la HaHaHa Production, este compusă de către Smiley, împreună cu Șerban Cazan, Radu Alexandru și Pascu Cristian, cărora le mulțumesc mult pentru această piesă specială pentru mine, simt că oamenii rezonează cu această piesă și nu pot decât să mă declar o norocoasă fiindcă am parte de asemenea oameni în jurul meu”, semn că mentorul ei de la Vocea României și-a asumat acest rol chiar și în afara competiției.
Talentul Anei provine din familie, tatăl ei fiind cel care a îndrumat-o spre muzică și care a coordonat-o de-a lungul carierei sale până în prezent, mai multe detalii găsiți în varianta integrală a interviului:
 .

comments

comments