full screen background image

Grupul de Inițiativă Fundația Comunitară Bucovina vă invită, joi, la teatru

Grupul de Inițiativă Fundația Comunitară Bucovina vă invită joi, 26 iulie, de la ora 18:00, la Teatrul Municipal “Matei Vișniec”, la spectacolul „Noaptea Lupilor”, piesă scrisă şi regizată de Ninel Petrache şi interpretată de trupa “Doroftei Art” din București.

Scopul evenimentului este strângerea de fonduri pentru înființarea Fundației Comunitare Bucovina – o seară inedită cu actori tineri și talentați. Un eveniment dedicat comunității bucovinene și nu numai!

Ruxandra Cezara Lazariuc și Vlad Tudosă, coordonatori ai Grupului de Inițiativă ai Fundației Comunitare Bucovina, au fost la matinalul “Dimineți Animate” și au vorbit despre cum a luat naștere această idee.

Fiecare crede într-o cauză și are capacitatea extraordinară de a se dedica acesteia și de a o susține.

Cu un suflu nou în comunitatea suceveană, GI Fundaţia Comunitară Bucovina și-a început de curând activitatea, iar scopul este să creeze podurile de acces între donatori și cauze, nevoi și soluții.

Pentru asta, însă, are nevoie de noi, de suceveni!

Ruxandra Cezara Lazariuc: ”Motto nostru pentru evenimentul de joi este: „…Nu amâna niciodată să-ți faci curățenie în suflet și în viață, căci mai târziu, va fi cu mult mai greu…” ( Frază preluata din: Pilda schimbării)

În piesa “Noaptea Lupilor” scrisă și regizată de Ninel Petrache Nini, pur și simplu simți textura, gustul, culoarea, mirosul.

Este acea piesă în care te gândești la cuvânt ca la ceva pe care poți să-l admiri și să-i simți texturile, fațetele și proprietățile…”

Viva FM susține Grupul de Inițiativă Fundația Comunitară Bucovina și vă dă întâlnire joi, la teatru!

comments

comments