full screen background image

Evenimentul caritabil “Împreună pedalăm pentru Rebeca!”, la Rădăuţi

Clubul Hong Ha din Rădăuți organizează, duminică, 22 iulie, un eveniment caritabil.

Membrii clubului rădăuțean vor să vină în sprijunul unei colege, Huan Su Oana Petriman, a cărei fiică se află într-o situație medicală foarte dificilă.

Rebeca are 19 ani și este studentă la Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității din București și este foarte pasionată de dans.

Diagnosticul stabilit pentru Rebeca este malformație artero vasculară frontal stânga. După mai multe seturi de analize și consultații la diverși specialiști atât din România, cât și din străinătate, a ramas o singură variantă: o intervenție chirurgicală la un spital din Franța, Paris.

Costurile acestei intervenții trec de 15.000 – 30.000 de euro, în funcție de zilele necesare de spitalizare.

“Omule drag, prețuiește viața!”- Împreună pedalăm pentru Rebeca!, este numele evenimentului caritabil care se va desfășura duminică la Rădăuți.

Duminică, la ora 12.30, sunt așteptați copiii din Rădăuți, în număr cât mai mare, să pornească într-o aventură pe biciclete. Întâlnirea va avea loc pe stadionul municipal, iar participanților li se pregătesc și surprize: concursuri atractive, trasee aplicative, jocuri și altele.

Persoanele care vor să doneze bani pentru însănătoșirea Rebecăi, pot să depună orice sumă în numărul de cont care le stă la dispoziție:

Titular cont: Petriman Oana Didina
IBAN: RO12.INGB.0000.9999.0458.3266

Elena Huțanu, unul dintre organizatorii acțiunii de duminică, a vorbit la VIVA FM despre acest eveniment:

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments