full screen background image

144 de contestaţii depuse după examenul de titularizare

După afișarea rezultatelor la examenul de titularizare, au fost depuse un număr de 144 de contestații, la 26 de discipline.

Cele mai multe contestații au fost depuse la limba și literatura română – 24, educaţie fizică şi sport – 20, limba şi literatura română, elemente de pedagogie şcolară şi elemente de didactică generală aplicate disciplinelor din învăţământul primar – 20.

Notele finale vor fi făcute publice pe 24 iulie.

Înainte de contestaţii, Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava a anunţat că 40,69% (247) dintre candidații din județ care au susţinut, săptămâna trecută, proba scrisă a examenului de ocupare a posturilor din învățământ, au obținut note peste 7, calificativ minim pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare).

Un singur candidat, care a susţinut proba scrisă la Cultură civică, a fost notat cu 10 – Mariana Radu, de la “Clubul Copiilor” Gura Humorului.

246 de candidaţi au obţinut note între 7 şi 9,99.

Alţi 227 de candidaţi au obţinut note cuprinse între 5 şi 6,99, iar 132 de candidaţi au note mai mici de 5.

În total, 606 candidaţi au predat tezele, 61 au absentat, iar 50 s-au retras din examen, după ce au primit subiectele.

Lucrarea unui candidat de la examenul de titularizare a fost anulată, după ce comisia de evaluare a constatat că pe foaia de concurs erau semne distinctive care ar putut fi folosite pentru fraudare.

Iată situaţia exactă a contestaţiilor despuse:

comments

comments