full screen background image

Ateliere pentru studenţii USV, în cadrul unui program antreprenorial

La Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică din cadrul Universității “Ștefan cel Mare” din Suceava, ȋn cadrul Societății Antreprenoriale pentru Studențenți: StudSA-USV, se vor desfăşura trei ateliere.

În cadrul acestora, Andrei Carabelea și Valentin Toc, antreprenori cu experiență practică, vor discuta ȋmpreună cu 30 de studenți următoarele teme: Cum se naște o idee trăsnet de business? Cine sunt oamenii din spatele unui startup? Cum construiesc un produs care să fie iubit de clienți?

Activitățile sunt parte a celui mai nou program antreprenorial de tip learning from examples din România – RubikEDU, dezvoltat de către Rubik Hub – powered by Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est şi se desfăşoară ȋn cadrul parteneriatului ȋncheiat de către StudSA-USV cu ADR-NE prin Rubik HUB, ȋn care Universitatea “Ștefan cel Mare” din Suceava este partener strategic prin implementarea proiectului Susținerea activităţilor societății antreprenoriale pentru studenți – StudSA-USV.

Caruselul de ateliere va avea loc marți, 17 iulie 2018, între orele 9,00-16,00 în Amfiteatru “Dimitrie Leonida” din cadrul universității.

Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul http://www.incubaf.usv.ro.

 

comments

comments