full screen background image

Propunerea săptămânii 09 – 15 IULIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • CLEOPATRA STRATAN – Te Las Cu Inima

De la celebra piesă “Ghiță”, lansată acum 12 ani și până la a intra în cartea recordurilor, Cleopatra Stratan a avut o carieră ascendentă care s-a materializat acum și prin lansarea unui nou single. “Te las cu inima” o surprinde pe tânăra artistă, cu aceeași seninătate ce o caracterizează, în cadrul unei povești de dragoste adolescentine. Piesa s-a menținut, timp de 10 zile pe prima poziție în trending pe YouTube și reprezintă începutul unui nou capitol în cariera Cleopatrei, acum în vârstă de 15 ani. Dacă vrei ca piesa “Te las cu inima” să se audă și la VIVA FM, votează în consecință.

  • JUSTIN TIMBERLAKE – SoulMate

Cea de-a doua propunere muzicală a săptămânii este semnată de Justin Timberlake și a venit ca o surpriză pentru toată lumea. “SoulMate” este piesa la care nimeni nu se aștepta și despre care americanul spunea că dă startul verii. Iar dacă “vara începe acum”, așa cum spune cântărețul, înseamnă că sezonul estival vine cu ritmuri exotice dar și cu același stil plin de energie și parțial exuberant care îl caracterizeaază pe Justin Timberlake. Dacă acest context nu era suficient de interesant, îți mai spunem și că piesa este produsă de nimeni alții decât Nicki Minaj și Drake și reușeșete cu brio să ne ducă cu gândul la momentele de vacanță, când singurul element vital este relaxarea. Dacă vrei să auzi “SoulMate” mai des în playlsit-ul nostru, votează piesa la categoria “Propunerea Săptămânii”!

 

  • PORTUGAL. THE MAN – Live In The Moment

După succesul răsunător pe care l-a avut cu piesa “Feel It Steell”, trupa Portugal. The Man se întoarce cu “Live In The Moment”, o piesă inclusă pe albumul cu numărul opt, intitulat sugestiv “Woodstock”. Piesa a fost pe locul 1 în Billboard Adult Alternative Songs în luna ianuarie a acestui an și, chiar dacă a fost lansată oficial anul trecut, încă se află în plin proces de ascensiune.Trupa se află, de altfel, în turneu, astfel că piesa se va auzi, cel mai probabil, pe unele dintre cele mai importante scene ale lumii. Dacă vrei să auzi mai des “Live In The Moment”, votează piesa și ea poate intra în playlist-ul VIVA FM.

Votează melodia preferată!

comments

comments