full screen background image

Acţiuni ale poliţiştilor, pentru prevenirea evenimentelor rutiere. Amenzi de 215.000 de lei

În perioada 6 – 8 iulie, Serviciul Rutier Suceava și formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat şi desfăşurat acţiuni tematice pe raza județului, pe linia identificării conducătorilor auto care conduc vehicule pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Au fost testaţi cu aparatul etilotest 300 de conducători auto, fiind constatate 17 infracţiuni şi aplicat 112 sancţiuni contravenționale, în valoare de 57.890 de lei.

De asemenea, au fost reţinute 14 permise de conducere şi retrase 5 certificate de înmatriculare.

În aceeaşi perioadă, Serviciul Rutier Suceava și formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat şi desfăşurat acţiuni pe raza județului, pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive.

Cu această ocazie, au fost constatate 2 infracţiuni şi aplicate 326 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 156.700 de lei, dintre care 236 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Poliţiştii au reţinut 34 de permise de conducere şi au retras 4 certificate de înmatriculare.

Un bărbat, de 35 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce conducea autoturismul, pe strada Ștefan cel Mare din localitate, cu viteza de 107 km/h, pe un sector de drum cu limita de 50 km/h. A fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării.

comments

comments