full screen background image

Un contrabandist a lovit intenționat cu mașina un polițist de frontieră. Mașina a fost găsită abandonată și incendiată la Ulma

Vineri seară, un echipaj al poliției de frontieră de la Sectorul PF Brodina, care se afla pe timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, pe raza localității de frontieră Paltin, ja efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control un autoturism marca Jaguar, înmatriculat în Marea Britanie.

Conducătorul auto a ignorat semnalele efectuate, acroșând pe unul dintre polițiștii de frontieră, cu intenția evidentă de a scăpa de oamenii legii.

Imediat la fața locului a fost solicitată o ambulanță, victima fiind transportată de urgență la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea acordării de îngrijiri medicale. În momentul de față, este în afara oricărui pericol.

La fața locului s-a deplasat o echipă de intervenție care a procedat la cercetarea zonei, iar la scurt timp autoturismul în cauză a fost descoperit abandonat și incendiat, pe un drum forestier de pe raza localității Ulma. În autoturism au fost descoperite mai multe pachete cu țigări incendiate.

Au fost dispuse toate măsurile specifice, in colaborare cu Poliția ,i Jandarmeria, pentru identificarea conducătorului auto si luarea măsurilor legale.

În cauză se vor efectua cercetări, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

comments

comments