full screen background image

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, vizitează judeţul Suceava

Vineri, 6 iulie, la invitația parlamentarilor social-democrați suceveni, Bogdan Trif, ministrul Turismului, va sosi într-o vizită în judeţul Suceava.

În prima parte a zilei, ministrul va inspecta stadiul în care se află pârtia de schi de la Câmpulung Moldovenesc, obiectiv cu finanțare acordată integral de guvernul social-democrat, dar încă nefinalizat printr-o recepție finală a lucrărilor.

Se vor discuta și aspecte legate de execuția celui de-al doilea tronson al acestui obiectiv.

“Trebuie menționat că acest lucru a devenit posibil prin adoptarea, în primăvara acestui an, a unui proiect legislativ inițiat de parlamentarii PSD, printre care și senatorul Ioan Stan, prin care se permite ocuparea unei suprafețe forestiere pentru obiective de utilitate publică. Pentru evidențierea completă a adevărului, trebuie menționat faptul că, deși acest obiectiv este extrem de important pentru dezvoltarea turistică a județului, colegii de partid ai primarului municipiului Câmpulung Moldovenesc – deputații liberali suceveni – au votat împotriva acestui proiect, periclitând construirea tronsonului 2 al acestei pârtii. Această atitudine demonstrează încă o dată că între afirmațiile liberalilor suceveni ce inundă presa locală și faptele lor există o diferență uriașă, sfidând astfel grosolan datoria pe care o au față de proprii alegători”, a transmis Alexandru Rădulescu, purtătorul de cuvânt al PSD Suceava.

A doua parte a vizitei se va desfășura la Sucevița unde, la ora 14:30, va avea loc o întâlnire cu primarii localităților – stațiuni turistice de interes național și local și cu reprezentanți ai asociaților societăților ce prestează servicii turistice.

“Aici vor fi dezbătute modalitățile prin care guvernul social-democrat sprijină prioritar dezvoltarea turismului, fapt asumat de PSD în programul de guvernare, demonstrat și de un proiect legislativ adoptat în această săptămână, în Camera Deputaților, prin care se asigură creditarea, garantată de guvern a intreprinderilor mici și mijlocii pentru diverse proiecte inclusiv din sfera turistică. Considerăm că și acest eveniment se înscrie în șirul faptelor concrete ale parlamentarilor PSD suceveni și ale colegilor lor din Guvernul României destinate susținerii dezvoltării județului Suceava”, a mai spus Rădulescu.

comments

comments