full screen background image

Propunerea săptămânii 02 – 08 IULIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • KYGO FT. IMAGINE DRAGONS – Born To Be Yours

Energic și încărcat de pozitivism este vibe-ul pe care îl transmite cea mai nouă piesă lansată de Kygo în colaborare cu Imagine Dragons. “Born To Be Yours” aduce, atât la nivel instrumental cât și la nivel vocal, îmbinări extrem de reușite și, într-o oarecare măsură, neașteptate. Piesa este despre dedicare totală față de persoana iubită iar romantismul se face simțit încă de la primele acorduri de chitară și pian. Dacă vrei ca “Born To Be Yours” să se audă în playlist-ul VIVA FM, votează!

  • NOAPTEA TARZIU FT. LIVIU TEODORESCU – Semizeu

Cea de-a doua propunere pentru playlist-ul VIVA FM din această săptămână aduce o notă suplimentară de umor. Vloggerii de la Noaptea Târziu, în colaborare cu Liviu Teodorescu, au lansat piesa intitulată sugestiv “Semizeu”. Desigur, vorbim despre abordarea eternului subiect al conflictelor dintre sexe și, chiar dacă nivelul de amuzament este la cote maxime, piesa nu este totuși o parodie. O mulțime de aspecte ale vieții cotidiente se regăsesc în cadrul piesei “Semizeu” așadar, dacă vreți ca aceasta să se audă mai des din playlist-ul nostru, votați în consecință!

 

  • SHAWN MENDES – Nervous

Cu un nou album de care se poate fi extrem de mândru și cu multă inspirație, Shawn Mendes a lansat în luna mai piesa “Nervous”, la pachet cu un videoclip în stilul caracteristic. Piesa este scrisă chiar de către artist, în colaborare cu Scott Harris și cunoscuta Julia Michaels, fiind inclusă ca single, pe noul album. Referindu-se la același album, ca întreg, tânărul canadian a transmis în cadrul unui interviu că admiră foarte mult onestitatea artiștilor, în general și că acesta este un reper petnru el: “Cred că o să fiu din ce în ce mai sincer cu cât înaintez în vârstă”. Dacă vrei ca “Nervous” să se audă la VIVA FM, votează piesa la categoria “Propunerea săptămânii”.

Votează melodia preferată!

comments

comments