full screen background image

Ia o pauză! Vacanța ta de vis este la doar un SMS distanță!

Călătorim să ne încărcam bateriile cu energie pozitivă, să ne detașăm de problemele cotidiene și să petrecem timp de calitate alături de cei dragi.

Așadar, vara aceasta, Viva FM împreună cu Prestige Tours îți oferă o vacanță de vis, all-inclusive, în ANTALYA, un oraș de poveste care a devenit un refugiu de vară pentru mulți turiști în căutarea naturii, culturii și istoriei. Partenerul nostru de încredere, Prestige Tours îți asigură: 7 nopți de cazare la un hotel de 5 stele-cu masă asigurată, bilete de avion cu plecare din aeroportul Salcea din Suceava, transfer aeroport-hotel-aeroport, taxele de aeroport, asigurarea medicală Storno Travel Prestige (Mondial) și asistență turistică în limba română.
Ce trebuie să faceți? Simplu. Trimiteți un SMS la 0737.500.300 în care să răspundeți la întrebarea: „Cum se numește primul TOUROPERATOR care a lansat pachete charter din Suceava către Antalya și Bodrum?’’
Câștigătorii vor fi extrași prin tragere la sorți la „Dimineți animate’’ pe data de 20 august 2018.
Soare, distracție, litoral și replay. Nouă ne sună a vacanță pe cinste! Nu mai sta pe gânduri!
Pregătește-ți bagajul iar noi îți promitem amintiri de neuitat.

Prestige Tours este turoperator de prim rang în România. Cu 28 de ani de experiență pe piața turistică din România și un renume impecabil. S-a impus atât pe piața românească cât și pe cea internațională, cu o rețea de prestigiu care numără peste 1700 de parteneri în țară și în străinatate și continuă procesul de dezvoltare și diversificare a portofoliului destinațiilor de vacanță.

Pentru informații suplimentare, mergeți în cea mai apropiată agenție de turism și cereți ofertele tour-operatorului Prestige Tours.

comments

comments