full screen background image

Curs de integrare europeană, în limba engleză, la USV

Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică din cadrul Universității „Ştefan cel Mare” din Suceava, vă oferă un curs intitulat “Open Online Course of European Integration: Strategic Communications” în primul semestru, începând cu luna octombrie.

Acest curs finanțat de UE face parte din activitățile Catedrei “Jean Monnet” de Economie Politică Europeană, coordonată de Diego Varela, de la Universitatea “A.I. Cuza” din Iași.

Va exista un grup de studenți din cadrul Facultății de Științe Economice și Administrație Publică, coordonat de conf. univ. dr. Angela Albu, ca parte a Modulului de cursuri în limba engleză oferit de Facultate și la care vor participa și studenți din cadrul Masterului în cu predare în limba engleză “Planning of New Tourism Products and Destination Management”, care are acest an 26 de locuri disponibile la buget.
Cursul va dura 42 de ore pe parcursul întregului semestru și va avea o valoare academică de 6 credite ECTS.

“Acesta este cel de-al treilea curs pe care Universitatea din Suceava îl desfășoară în colaborare cu Universitatea” A.I. Cuza” din Iași și Universitatea Națională din Cernăuți, ca parte a Rețelei EUROSCI (www.eurosci.net), care are membre universități din 8 țări diferite. De anul acesta, vom oferi nişte Module de cursuri în limba engleză pentru toţi studenţii Facultăţii cu credite suplimentare, pentru a atrage şi studenţi străini”, a declarat decanul facultății, prof. dr. Carmen Nastase.

comments

comments