full screen background image

Seminar de dezvoltare personală – „Schimbă-ți viața în 90 de zile”

Duminică, 1 iulie, de la orele 18.00, în sala de conferințe a Muzeului de Istorie Suceava se va desfăşura Seminarul de dezvoltare personală – „Schimbă-ți viața în 90 de zile”, susţinut de psihologul Mihai Moisoiu.

“La acest seminar practic de dezvoltare personală vom învăța cum să utilizăm sugestiile pozitive, respirația corectă și exercițiile de relaxare și explorare a subconștientului.

Scopul nostru este să ne programăm mental și emoțional corpul pentru o viață sănătoasă plină de iubire, împliniri și reușite.

Vom învăța cum să ne eliberăm corpul de blocaje, limitări, traume și dezechilibre și astfel vor dispare treptat toate stările emoționale negative acumulate pe parcursul vieții noastre.

Fundamentul acestei transformări plenare a ființei, a gândurile și emoțiilor noastre se va realiza în 90 de zile, deci doritorii trebuie să fie perseverenți.

Beneficiile acestei transformări ale ființei noastre ne vor influența pozitiv starea de sănătate, relațiile cu ceilalți, relațiile cu familia, cariera, alegerile de viață și nu numai.

Organizăm gratuit acest seminar unic ca și metodă de terapie deoarece avem mai multă nevoie ca oricând să transformăm societatea, mediul în care trăim, și nu o putem face decât începând cu noi – corpul, emoțiile, gândurile și acțiunile noastre”, a precizat Moisoiu.

comments

comments