full screen background image

„Suceava Air Show” pe 4 august, cu cheltuieli de 300.000 de lei

În acest an, Consiliul Judeţean Suceava, în colaborare cu Regia Autonomă Aeroportul „Ştefan cel Mare”, va organiza mitingul aerian „Suceava Air Show” pe 4 august.

Parte a Programului „Luna diasporei”, mitingul aviatic din Suceava se află la cea de-a VII-a ediţie şi este apreciat drept unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen din ţară, atrăgând, de la an la an, tot mai mulţi spectatori şi având un rol important în promovarea judeţului şi Aeroportului “Ştefan cele Mare”.

Potrivit unui proiect de hotărâre aprobat astăzi de consilierii judeţeni, mitingul aerian se va desfăşura între orele 16.00-21.00, în acest scop din vistieria judeţeană urmând a fi disponibilizată suma de 300.000 de lei.

Fondurile vor fi orientate înspre achitarea serviciilor de acrobaţie aeriană cu planoare şi avioane, a zborurilor de agrement şi de prezentare cu aeronave ultra-uşoare, a spectacolelor pirotehnice, dar şi a cazării şi mesei participanţilor.

„Evenimentul îşi propune un program interesant şi atractiv, cu evoluţii aeriene spectaculoase, care vor încânta publicul de toate vârstele”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur.

comments

comments