full screen background image

Şcoală de vară despre leadership feminin, adresată fetelor cu vârste între 14 și 18 ani

Şcoală de vară despre leadership feminin, adresată fetelor cu vârste între 14 și 18 ani, din județele Suceava, Botoșani, Neamț, Vaslui, Iași și Bacău.

Marţi, 26 iunie, au fost lansate înscrierile pentru “Girl UP! Camp”, proiect finanțat prin FLEX Alumni Grants ale Departamentului de Stat SUA, sustinut de American Councils România și în parteneriat cu DJST Covasna. Obiectivul taberei este de a forma viitoare femei puternice, de a promova egalitatea de gen și valori pe care orice societate dezvoltată ar trebui să le aibă.

În spiritul susținerii tinerelor românce, “Girl UP!” este o tabără de 4 zile în Pădureni, județul Covasna unde 20 de fete, cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, din județele Suceava, Botoșani, Neamț, Vaslui, Iași și Bacău, vor avea ocazia să învețe cum să se confrunte cu frânele din calea dezvoltării lor, care sunt problemele cu care persoanele de gen feminin se întâlnesc și cum să le depășească și să își mențină încrederea de sine. Participantele vor lua parte la jocuri dinamice, workshop-uri interactive despre women empowerment, leadership și dezvoltare personală.

Participarea este gratuită, iar persoanele interesate se pot înscrie prin link-ul: https://goo.gl/VsBWQr.

Înscrierile sunt deschise până pe 20 iulie, participantele selectate urmând să fie notificate în perioada 21-24 iulie.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments