full screen background image

Propunerea săptămânii 25 IUNIE – 01 IULIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • 5 SECONDS OF SUMMER – Youngblood

Australienii de la “5 Seconds of Summer” au lansat chiar la jumătatea lunii iunie albumul “Youngblood”, iar prima noastră propunere pentru această săptămână este chiar piesa ce dă numele albumului. “Youngblood” se apropie vertiginos de locul 1 în Billboard Top 100 și a surprins plăcut fanii nerăbdători, printr-o abordare ce pare să dea restart întregii strategii pe care trupa a abordat-o. “Suntem diferiți de orice altceva”, au transmis reprezentanții trupei, care se pregătesc pentru un turneu amplu, în America de Nord și Marea Britanie. “Youngblood” se poate auzi și din playlist-ul VIVA FM, dacă piesa va primi suficiente voturi.

  • GLOBAL DEEJAYS – Hey Girl (Shake It)​

Lista playlist-urilor estivale s-a mai îmbogățit cu încă o lansare extrem de ritmată. “Hey Girl (Shake It)”, creație semnată de Global Deejays, a atras atenția ascultătorilor încă de la primele acorduri energice, semn că era momentul potrivit pentru o abordare de vară. După succesul la nivel mondial înregistrat cu piesa “Work”, s-ar părea că și ultima lansare va ajunge la un succes asemănător. Global Deejays promit, de altfel, că acesta este doar începutul unei perioade extrem de pline și încărcate cu surprize ce vor fi, cu siguranță, pe gustul fanilor. Până vom afla ce ne mai pregătesc, vă propunem să votați piesa “Hey Girl (Shake It)” la categoria “Propunerea Săptămânii”, astfel încât ea să intre în playlist-ul VIVA FM. .

 

  • JAMES ARTHUR – You Deserve Better

Schimbare de abordare și de ritm pentru britanicul James Arthur, chiar la început de vară. Artistul a lansat piesa “You Deserve Better”, o combinație de pop, R & B și influențe electro, acompaniate de zone de chitară care dau o notă aparte liniei melodice. Melodia a fost lansată alături de un clip cu versuri iar încântarea fanilor s-a manifestat chiar din primele momente de la lansare. “You Deserve Better” este cea de-a treia propunere pentru această săptămână. Îi acorzi votul tău?

Votează melodia preferată!

comments

comments