full screen background image

Proiect de autocunoaștere, la Școala “Ioan Vicoveanul” din Vicovu de Jos

este 70 de elevi ai Şcolii Gimnaziale „Ioan Vicoveanul“ din Vicovu de Jos au fost implicaţi, timp de două luni şi jumătate, în proiectul „Să ştiu, să pot, să vreau, să reuşesc”.

Proiectul a fost conceput, aplicat şi susţinut de o Asociaţie în care activează un grup de medici, profesori, psihologi, economişti şi specialişti din diverse domenii.

Având sprijinul conducerii şcolii, psihologul sucevean Daniela Niţu şi colaboratorii ei au încurajat elevii să observe cum se simt, ce anume simt şi cum anume pot obține emoții pozitive.

Cei implicaţi în proiect și-au propus să ajute copii şi adolescenţi să înveţe mai bine, să progreseze, să se dezvolte, să aibă încredere în ei înşişi şi în ceea ce vor putea realiza în viaţă, şi în acelaşi timp să ia contact direct cu persoane care practică cu succes diferite profesiuni şi meserii, care i-ar putea inspira.

“Credem cu tărie că succesul și implinirea sunt predictibile și că totul începe cu primul pas. Consider ca este forte importanta invatarea prin observarea directă si învățarea unii de la ceilalți” a declarat psihologul Daniela Niţu.

comments

comments