full screen background image

Un minor din Preuteşti care conducea fără permis s-a izbit cu maşina de un stâlp de electricitate

În cursul serii de joi, la ora 20.40, în timp ce conducea autoturismul, pe raza comunei Preutești, un minor, de 17 ani, din localitate, nu a adaptat viteza la un carosabil acoperit cu piatră şi a pierdut controlul asupra direcției de mers.

Dina acest motiv, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei electrice, pe care l-a rupt.

În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a minorului, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Interogând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că minorul nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă” şi ,,conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments