full screen background image

Ion Paladi, Marius Zgâianu, Aurora şi Săndel, Andreea Antonescu, Cooperativa Nouă și renumiți artiști locali vor concerta la FESTIVALUL VERII, în parcarea Shopping City Suceava!

Începând de vineri, 22 iunie, și până duminică, 24 iunie, sucevenii sunt invitați să se distreze la Festivalul Verii, în parcarea Shopping City Suceava. Timp de 3 zile, atmosfera de sărbătoare va fi întreținută de trupe locale și artiști foarte îndrăgiți de publicul sucevean, dar și de super concerte susținute de interpreți de muzică populară şi uşoară.

Astfel, vineri, 22 iunie, începând cu ora 18:00, aveţi parte de muzică și voie bună cu recitaluri ale tinerelor talente, dar şi binecunoscutul cântăreţ de muzică populară de peste Prut, Ion Paladi, de la ora 20:00, iar Andreea Antonescu va încheia seara cu un concert de excepție.

Sâmbătă, 23 iunie, începând cu ora 14:00, pe scena din parcarea Shopping City Suceava vor urca Ansamblul ”Moștenitorii” din Gura Humorului, Ansamblul folcloric Bidirelul de la Stupca, dar și cunoscuţi interpreți de muzică populară Nicoleta Cojocaru, Alexandru Recolciuc, Gabriela Teişanu, Ciprian Petroaie, Ana Maria Popescu, Tatiana Perhinschi, precum şi renumiţii cântăreţi Aurora şi Săndel Mihai. În plus, spre finalul serii işi va face apariţia şi Roxana Marcu cu un program de muzică uşoară, iar Dj Jungle va anima atmosfera cu un program muzical variat.

Duminică, 24 iunie, de la ora 14:00, sucevenii sunt invitați să sărbătorească ”Zilele Sucevei” prin cântec și distracție, alături de cunoscuții și apreciații artiști de muzică populară Marius Zgâianu, Laura Haidău, Alexandru Recolciuc, Silvia Semeniuc, Gheorghiță Ciot, Nioleta Cojocaru, Mihaela Apostol, Dănuţ Onoiu, Ionuţ Dobrea, Ansamblul ”Moștenitorii” din Gura Humorului, Ansamblul Simion Florea Marian, Ansamblu „Flori de Bucovina” din Sadova și mulți alți tineri interpreți bucovineni. Seara se va încheia cu recitalul susţinut de Sânzâienele şi trupa Coperativa Nouă alături de Vali Crăciunescu.

În toata această perioadă, iubitorii de adrenalină sunt invitați să experimenteze senzații tari în parcul de distracții amenajat în parcarea Shopping City Suceava, unde vor putea încerca mecanisme moderne și spectaculoase. De asemenea, pofticioșii vor putea degusta mici, bere de casă, dulciuri și alte produse delicioase la terasele din cadrul festivalului.

Evenimentul este organizat de compania MEnterprises.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza