full screen background image

Propunerea săptămânii 18 – 24 IUNIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • JESS GLYNNE – I’ll Be There

Cântăreața și compozitoarea britanică Jess Glynne revine în atenția noastră cu o nouă piesă care deja a stârnit reacțiile pozitive ale publicului. “I’ll Be There” are un sound surprinzător și va face parte de pe viitorul album al artistei care are deja în palmares un premiu Grammy. Piesa, o abordare nouă pentru tânăra de 28 de ani, demonstrează o forță copleștitoare, atât la nivel de voce, cât și în ceea ce privește mesajul transmis, unul menit să rezoneze cu publicul, prin sinceritate. “I’ll Be There” este prima piesă pe care am inclus-o în “Propunerea Săptămânii”. Merită să intre în playlist-ul VIVA FM?

  • JONAS BLUE – Rise​

DJ-ul brianic Jonas Blue a lansat o nouă colaborare, sub titlul “Rise”, tot alături de celebra echipă formată din Sam Romans și Ed Drewett, pe care îi cunoaștem sub titulatura de “Jack & Jack”. Vocile calde care parcă te cuprind într-un ritm aparte, se înbină cu un instrumental parțial electro, parțial pop, oferind piesei, pe lângă ritmuri care îl prind pe ascultător și șansa de a face parte din jucăușele playlist-uri de vară. Dacă îți place “Rise”, votează piesa la categoria “Propunerea Săptămâni”.

 

  • ​MAROON 5 FT. CARDI B – Girls Like You

Despre femeile puternice, nonconformiste și care ne fac zilele mai bune este cea mai nouă piesă lansată de Maroon 5 alături de Cardi B. “Girls Like You” vine așadar cu un mesaj puternic și pe care l-am mai întâlnit și în alte piese lansate relativ recent, cu diferența că în acest clip, celebritățile își fac apariția rând pe rând. Printre femeile puternice, care inspiră, se numără Gal Gadot, Sarah Silverman, Tiffany Haddish, Jennifer Lopez sau Mary J. Blige. “Girls Like You” are, din punct de vedere muzical, atât zone acustice cât și pasaje energice, care dau un ritm mai alert, contribuind astfel la unicitatea abordării. O piesă plină de forță, care se poate auzi direct din playlist-ul VIVA FM, dacă primește suficiente voturi.

Votează melodia preferată!

comments

comments