full screen background image

Minori prinşi conducând fără permis, în Ulma şi Satu Mare

Luni după-amiază, în jurul orei 17.30, un echipaj din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus a oprit pentru control, pe DC Nisipitu, din comuna Ulma, autoturismul condus de un localnic, de 15 ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că minorul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

 

În această noapte, la ora 00.20, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control, pe DC 41, din comuna Satu Mare, autoturismul condus de o minoră, de 16 ani, din localitate, în care se afla, în calitate de pasager, un tânăr, de 21 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că minora nu deţine permis de conducere.

Maşina îi fusese încredințată spre a fi condus de tânăr, care cunoștea faptul că fata nu posedă permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal, minora fiind cercetată sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar tânărul de 21 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de ”încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments