full screen background image

Radio VIVA FM, cu program LIVE la “Salonul Auto Bucovina” 2018!

Ediția a 15–a a” Salonului Auto Bucovina” a luat sfârşit.

Evenimentul, la care au fost expuse peste 130 de modele, a fost organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava, în colaborare cu Primăria Suceava.

În afara vehiculelor prezentate, Salonul Auto Bucovina a oferit servicii de echipamente şi accesorii, aparatură pentru serviceuri auto, piese şi accesorii auto, tuning, închirieri, şcoli de şoferi, transportatori, servicii financiare și asigurări.

Salonul Auto Bucovina a expus mașini de epocă, limuzine, mașini hibrid, iar pictorul ADRIAN MITU a surprins publicul cu expoziția de tablouri cu mașini pictate, utilizând o metodă de coloristică cu cafea și vin.

Președintelui executiv al Camerei de Comerț și Industrie, LUCIAN GHEORGHIU, a scos în evidență rezultatele foarte bune ale manifestărilor desfășurate pe esplanada centrală din municipiul Suceava.

 

Alături de Gabi şi Alina s-au aflat, rând pe rând, Mihaela Avasiloaiei – Auto-Schunn Suceava, Mihaela Bălan – Fetcom, Alex Covașă – Romfour, artistul Adrian Mitu și ultimele sale creații, Florin Nistor – DAREX AUTO, Gelu Roman – Bucovina Tunning sau Răzvan Ursu – Eurospeed!

A început cea de-a treia zi de „Salon Auto Bucovina”, pe Esplanada Casei de Cultură din Suceava!

Echipa Viva FM vă așteaptă, din nou, cu premii surpriză!


Sfârșitul primei zile de emisie live de la „Salon Auto Bucovina” 2018!

Vă mulțumim!

Ne revedem/reauzim mâine, de la aceeași oră, în același loc!

 

 

Ionuţ Târla, Manager General Autodel:

 

 

Camelia Goian, Director Departament Târguri și Evenimente în cadrul CCI Suceava, a fost alături de Iulia si Andrada la Salonul Auto Bucovina 2018. Despre desfășurarea de forțe din spatele evenimentului ar fi multe de spus, dar mai multe detalii ne-a dat chiar Camelia:

 

 

Romfour – transport naţional şi internaţional, a oferit o călătorie dus – întors, oriunde in Europa! Detalii despre câştigător aflaţi de la Alex Covaşă, reprezentant Roumfour:

 

 

 

Ina Tănase, Director Generali:

 

 

Răzvan Ursu, Director Executiv EuroSpeed:

 

 

Iulian Vitega, reprezentant Toyota Suceava:

 

 

Romfour – transport naţional şi internaţional, oferă o călătorie dus – întors, oriunde in Europa! Detalii la standul Romfour dela Salonul Auto Bucovina.

 

 

Alex Covaşă, reprezentant Roumfour:

 

 

Marian Buhnea, de la Casa Auto Iaşi:

 

 

Florin Nistor, director de vânzări la „Darex Auto”, a vorbit despre ofertele şi noutăţile firmei:

 

 

Cea de-a 15-a ediţie a „Salonului Auto Bucovina” a început!

Radio Viva Fm transmite live, pe frecvenţele din Suceava, Botoşani, Fălticeni şi Rădăuţi!

La microfonul Viva FM a fost Lucian Gheorghiu, preşedintele executiv al Camerei de Comerț si Industrie Suceava, cea care, în parteneriat cu Primăria Suceava, organizează evenimentul!

Avem toate ingredientele unei după-amiezi reuşite, aşa că rămâneţi cu Viva FM!

Vă așteptăm cu un program LIVE plin de surprize, alături de cei mai renumiți dealeri auto .

 

 

 

În perioada 14-17 iunie, pe Esplanada Casei de Cultură Suceava se organizează cea de-a XV-a ediție a ‘’Salonului Auto Bucovina” 2018’.

Concomitent se va desfăşura şi cea de-a XI-a ediţie a “Expo Finance” 2018.

Realizatorii de programe VIVA FM vor fi prezenți, cu program LIVE, pe 15 și pe 16 iunie, între orle 12-16, la SAB 2018.

Vă invităm la cea mai mare expoziție de mașini, organizată de Camera de Comerț și Industrie Suceava, în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava, în cadrul căreia veți afla noutățile din lumea auto și veți putea admira și testa cele mai noi modele a peste 20 de mărci auto renumite din regiune.

Manifestarea, eveniment de referinţă pentru industria auto, este specializată în: autoturisme, autoturisme de teren, microbuze, vehicule utilitare uşoare, echipamente şi accesorii pentru autovehicule, echipamente şi aparatură pentru service auto, piese şi accesorii auto, car audio & security, tuning, închirieri auto, şcoli de şoferi, transportatori, servicii financiare și asigurări.

Pe perioada salonului, vor fi organizate prezentări ale celor mai noi modele de autoturisme, vor avea loc sesiuni de drive test ale participanților la eveniment şi se vor acorda premii.

Vino să-i cunoști pe cei mai importanți dealeri din Moldova şi nu numai, și achiziționează-ți autoturismul perfect, cu ofertele, reducerile şi premiile ce vor fi acordate doar pe perioada evenimentului ‘’Salon Auto Bucovina 2018’’.

Radio VIVA FM este partener media principal al evenimentului!

 

comments

comments