full screen background image

Propunerea săptămânii 11 – 17 IUNIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • GUESS WHO – Timp

Chiar în prima zi de vară, Guess Who a lansat o nouă piesă, intitulată sugestiv “Timp”. Analogia este interesantă, melodia părând să se adreseze totuși oamenilor “mari”, cărora pare să le fie ceva mai greu să se întoarcă la copilărie. Este destul de clar că ni se pare extrem de cunoscută piesa, din simplul motiv că “Timp” preia versuri din piesa “Ani de Liceu”, de pe coloana sonoră a binecunoscutei pelicule “Liceenii”. Așadar, dacă vrei să auzi această variantă cu ritmuri de pop, votează pisa “Timp”, ce are șansa să intre în playlist-ul VIVA FM. “!

  • ​JULIA MICHAELS – Jump [without rap]​

După momente importante ale carierei sale și după succesul mondial al piesei “Issues” care a făcut-o celebră, Julia Michaels revine în atenția noastră cu o nouă lansare, care pare să ofere o primă frântură din albumul pe care artista urmează să îl lanseze. “Jump”, piesă realizată în colaborare cu Trippie Redd, evidențază amalgamul de stări contradictorii pe care le simțim când nu suntem pregătiți pentru iubire dar totuși nu ezităm să ne aruncăm în brațele persoanei dragi. Dacă vrei ca energia piesei “Jump” să îți fie transmisă din playlist-ul nostru, votează piesa la categoria “Propunerea Săptămânii”!

 

  • ​PHARRELL WILLIAMS FT. CAMILA CABELLO – Sangria Wine

O nouă colaborare surprinzătoare vine, de data aceasta, de la Pharrell Williams și Camilla Cabello. Cei doi și-au unit forțele și au dat un suflu nou pieselor de vară, lansând “Sangria Wine”. Hit prin excelență, piesa se caracterizează printr-o senzualitate aparte și o serie de ritmuri exotice care parcă îndeamnă mai mult la o contemplare relaxată decât la dans, transmițând totuși o stare clasică de bine. La aceasta se adaugă și o îmbinare bine gândită de voci, ritmuri și accente, dând un colorit aparte liniei muzicale. Dacă vrei ca piesa să se audă în playlsit-ul VIVA FM, votează “Sangria Wine”, la categoria “Propunerea Săptămânii”!

Votează melodia preferată!

comments

comments