full screen background image

Dosar penal pentru un sucevean prins în timp ce conducea băut şi fără permis

În cursul după-amiezii de duminică, la ora 16.53, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Salcea şi a Postului de poliţie Dumbrăveni a oprit pentru control, pe DN 29, din orașul Salcea, autoturismul condus de un bărbat, de 29 de ani, din municipiul Suceava, înregistrat cu pistolul radar în timp ce rula cu viteza de 79 km/h în localitate.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că permisul de conducere al bărbatului figurează cu restricții – fără drept de circulație.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere„ și „conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe ”, ce va fi soluţionat procedural.

comments

comments