full screen background image

Peste 500 de bicicliști au participat la MTB Dragomirna powered by ASSIST. VIVA FM a transmis în direct

Peste 500 de biciclişti din multe oraşe ale ţării (Suceava, Bucureşti, Roman, Iaşi, Bacău, Moineşti, Piatra Neamţ ş.a.) au participat sâmbătă la MTB Dragomirna powered by ASSIST, cel mai mare concurs de mountain-bike din Bucovina.

Ajuns la cea de-a VII-a ediție, MTB Dragomirna powered by ASSIST este un eveniment organizat de magazinul de biciclete Monti Cond Serv, cu sprijinul ASSIST Software și al partenerilor locali care susțin mișcarea pe două roți.

Competiția se adresează atât profesioniștilor, cât și amatorilor, familiilor, tinerilor și copiilor care își doresc să se bucure de o aventură de neuitat în peisajul superb al pădurii din Dragomirna. Participanții au luat startul din parcarea Camping Dragomirna, lângă Mănăstirea Dragomirna din comuna Mitocul Dragomirnei.

Traseul propus anul acesta de către organizatori a fost unul plin de surprize și noi provocări, atât pentru cei mici (începând de la patru ani), dar mai ales pentru cei mari mari, dornici de experiențe de neuitat pe două roți.

Competiția de anul acesta a venit cu numeroase noutăți. Astfel, profesioniștii care au concurat la Tura Lungă şi-au testat limitele în cadrul unei coborâri foarte tehnice, pe o zonă cu alunecări de teren, demnă de o competiție adevărată de mountain-bike.

Concurenţii care au ocupat un loc pe podium au fost răsplătiţi cu premii în valoare de peste 15.000 de lei, iar susținătorii au avut parte de activități inedite.

Primele locuri de pe podium au fost ocupate atât de suceveni, cât și de participanți veniți din Roman, Bacău și alte orașe ale țării.

La linia de start a fost amenajată o zonă cu biciclete de spinning, unde cei mai curajoși au experimentat mersul pe o bicicletă statică și au fost răsplătiți cu premii din partea ASSIST Software.

Și în acest an, ASSIST Software, sponsorul principal al evenimentului, a adus în fața participanților o aplicaţie special dezvoltată pentru această competiţie – ASSISTed MTB, prin intermediul căreia spectatorii și-au putut urmări în timp real, pe un ecran de mari dimensiuni, prietenii înscriși în concurs.

De altfel, ASSIST Software a fost reprezentată și în competiție de peste 35 de bicicliști ai clubul de ciclism ASSIST Biking Club, unul dintre cele mai numeroase din Suceava.

MTB Dragomirna powered by ASSIST s-a bucurat în acest an de susținerea sponsorilor: ASSIST Software, Marvel SRL, General Construct SRL, PromoArt SRL, Monti Cond Serv, Killer, Kalman Distribution, AJSPT Suceava, Generali Asigurări și Gicone SRL care au acceptat provocarea de a contribui la realizarea uneia dintre cele mai frumoase competiții sportive din zona Bucovinei.

Radio VIVA FM a fost partener media al evenimentului şi a transmis, în direct, momente din desfăşurarea concursurilor.

comments

comments